Therapie opleiding

Wil je echt genezen, snel en effectief?

Je bent tussen de 30 tot 40 jaar en je hebt affiniteit met therapie en je vindt de problemen van mensen interessant. Je wilt graag mensen helpen en je kan mensen aanvoelen en begrijpen. Je hebt al aardig wat levenservaring opgedaan en misschien ook wel ooit therapie gevolgd. Je hoeft voor deze opleiding geen medische achtergrond te hebben. Een HBO werk- en denk-niveau is wel een pré.

Je gaat de technieken leren toepassen en werken met het protocol van Operix ®. Door veel te oefenen en met onder begeleiding met echte cliënten te werken gaat je vertrouwen steeds verder groeien. Nadat je de basis hebt geleerd en goed kan toepassen komen de verdiepingen. Je gaat een specifiek probleem aan leren pakken dat nog niet goed wordt opgelost in de reguliere zorg. 

Therapie opleiding

We analyseren samen wat er mis gaat en hoe je dat aanpakt. Daarna gaan we de cliënten zoeken en behandelen met de technieken die je geleerd hebt. Waarna de evaluatie volgt. Een verslag maken hoort er uiteraard bij en presentatie van je aanpak. We willen zoveel mogelijk problemen op gaan lossen en zo ontstaat er een plan van aanpak voor de meeste ziekten.


Operix Therapeut opleiding

Na het afronden van de opleiding heb je een licentie Operix Therapeut en mag je mensen met onze technieken gaan behandelen. 

Na de opleiding kun je ook hulp krijgen met het opzetten van je website en/of via Operix gaan werken als freelancer/therapeut. 

Wil je je hierna nog verder ontwikkelen als mens met meer kracht en kennis dan kan dat. Er is een traject om je brein helemaal vrij van het primitieve brein te maken. Je gaat dan stapsgewijs alle connecties herzien die je ooit hebt opgeslagen in je primitieve brein. Dan wordt je vanzelf omhoog getrokken naar een hoger bewustzijn en hogere intelligentie. Wat je leven uiteraard een stuk leuker gaat maken. Als je alles uit je leven wilt halen, dan is dit wel de basis om het ook te gaan doen. 

Meld je aan

0 of 350
Option A
Option B

Gratis Download

PDF: De sleutels tot Genezing. 


Ervaringen van klanten

"Wat heb ik het afgelopen jaar veel geleerd! Gnosis Therapie (nu Opperix) biedt zoveel! Gister herik nog wat energie uit mijn hoofd gehaald en voel me daarna een stuk beter! Zo fijn om dar geleerd te hebben en zelf iets te kunnen doen. Een zeer professionele en prettige praktijk!"

Jolien Sikkes

"Ik had door een eenmalige badtrip met spacecake last gekregen van depersonalisatieklachten. Toen ik bij Frank voor het eerst op consult was geweest en StressRelease oefeningen had gedaan, had ik voor het eerst iets gevonden dat eindelijk hielp. De verdere afspraken die ik met Frank had, hielpen mij tot ik er vanaf was. Verder vind ik dat Frank een mooie kijk op het leven heeft, hij geeft je inzichten en leert je met een bepaald beeld naar de wereld te kijken. Daardoor ben ik echt gegroeid. Ik kan ook iedereen die met bijv. dp klachten zitten aanraden om bij Frank langs te gaan. Ik kan nu ik deze review typ ook alleen maar met lof over Frank spreken en hem heel hartelijk bedanken!"

Anoniem

"Goede coaching. Komt snel tot de kern van het probleem en weet meer dan een gemiddelde therapeut."

Nick de Waard
Frank Godschalk

Over Frank

Rond zijn 20e leerde Frank dat de psychiatrie geen genezing biedt voor mensen met psychische klachten. Hij heeft zich erop gestort door eerst een opleiding Technische Natuurkunde te volgen. Daarvan was bekend dat het werkt.

Daarna is hij begonnen met studeren op alle vlakken die hij maar kon vinden om zo de oplossing te ontdekken. Pas toen hij zelf klachten kreeg als derealisatie begonnen de onderzoekingen tot resultaat te leiden. Door meten tot weten en experimenteren. Uiteindelijk kwamen er steeds snellere en effectievere oplossingen uit voort. De praktijk aan huis was geboren

Copyright - Operix 2022

>