Wil je met spoed van het Pesten af?

Wij hebben een effectief programma ontwikkelt dat je van het pesten af helpt. 


Wat anderen zeggen

Dit ging zo snel. Het was helemaal niet moeilijk of zwaar. Het is wel heel anders dan ik ooit in therapie heb gedaan. 

M. - Manager retail

Wat een verandering. Ik kwam na de sessie thuis en dacht: "en nu?" Is het over?

Maar ik kwam terug op het werk en het was een wonder. Ik reageerde niet meer op de opmerkingen en twee weken later hield ik een presentatie. 

Echt top. 

Anna G. - Sales manager

Operix PestVrij Programma

Het Programma is al jaren getest en levert steeds dezelfde resultaten op. Het wordt tijd voor een andere aanpak. Effectiever, sneller en geen wachttijden. 


Direct geholpen.

Het wordt tijd dat het slachtoffer meteen geholpen kan worden. Daarmee bereiken we sneller resultaat en is bovendien veel goedkoper. 


1 op 8 wordt gepest.

Als circa 1 op 8 gepest wordt, dan zijn er daarvan 1 op de 100 met extreme problemen. We kunnen het alleen uit de wereld helpen als we allemaal dit programma gaan doen. Zodra er iemand wordt gepest en het stopt niet na een korte interventie dan moeten we ingrijpen.


In elke stad een Operix PestVrij Therapeut.

Als er nu in elke stad in Nederland een Pestvrij therapeut is, dan zijn kinderen en volwassenen vrij om te spreken en te ontwikkelen. Nu is dat nog niet zo. En het wordt steeds erger. 


Voordeel 1 Tijd.

.Het kost je amper tijd. In 2 uur ben je af van het gepest. 

Voordeel 2 Lage kosten

Omdat het zo snel werkt, ben je dus ook weinig geld kwijt. 

Voordeel 3 Garantie 

We geven je een 100% garantie op PestVrij leven. Omdat we weten dat het werkt.

Voordeel 4 Korte wachttijden

We hebben geen lange wachttijden want we zijn snel klaar. 

Voordeel 5 Overal PestVrij beschikbaar

We zijn er nog niet, maar we gaan in heel Nederland Operix PestVrij leveren.

Wil je meer informatie, stuur dan een email!

Ons

Verhaal

Frank.

Het Pesten.

Pestgedrag bij mijn kinderen

Al vroeg hadden mijn kinderen last van pestgedrag op school en op de voetbal club. En uiteraard kwamen daar de programma's van school als Rots en Water. Hele mooie programma's en ik dacht dus, nu zal het wel stoppen. Maar mijn kinderen kwamen met een ander verhaal. "oh pap, het stopt niet hoor. Het gaat nu gewoon door zonder dat de juf het ziet".

Verhaal halen...

Dus ik ging verhaal halen, maar dan hoor je: "we kunnen er verder ook niks aan doen". Daarop ging ik dus aan de slag met de achtergrond en het hoe en waarom en wat gebeurt er nu eigenlijk. Hoe STOP IK DAT PESTEN.

De klacht middels een brief...

Dat leidde een keer tot een brief aan de voetbalclub met de strekking:"Ik kan het niet heel koninklijk noemen (KNVB) dat jullie niets doen aan het pestgedrag van mijn zoon. Moet ik hier nu echt actie op gaan ondernemen?" Waarop er eindelijk werd ingegrepen. Waarop ik dacht:"Hoe ver moet je in hemelsnaam gaan om dit gedrag te stoppen? 

De therapie praktijk...

In de praktijk (www.gnosistherapie.nl en www.jereisnaarhuis.nl) kwam ik geregeld ook volwassenen tegen die gepest werden. Ik schrok er eigenlijk van. Doen ze dit ook nog als volwassenen? Daarop ben ik een programma gaan ontwikkelen dat snel de Stress (stressrelease) en de Reactie oplost. Hieruit kwam dan ook PestVrij als de oplossing naar voren. Een paar uurtjes werk en je bent verlost. 

Inmiddels al jaren een praktijk voor mensen met psychische problemen en heel vaak ligt de oorzaak bij afwijzing, intimidatie en pesten. Nu dan de stap gezet om het pesten te stoppen in Nederland en later dit jaar ook in Belgiƫ.

Opleiden van therapeuten...

Veel mensen vragen me om meer therapeuten op te leiden in mijn kennis en nu ga ik dan toch de eerste stap zetten daarin. De wachttijden voor psychische hulp zijn extreem aan het oplopen. De oorzaak is uiteraard ook, de extreem lange behandeltijd. Met een kortere behandeltijd heb je ook minder wachttijden. Als het dan niet vanuit de reguliere kant komt, dan moet het maar vanuit het bedrijfsleven komen. 

www.Operix.nl 

>