Hypochondrie behandeling

Wil je echt genezen, snel en effectief?

Ik help jongeren van 16 tot 30 jaar met problemen als hypochondrie klachten of uitbehandeld zijn als gevolg van psychische stress of bad trip zodat ze hun leven weer terug krijgen, sterker en gezonder dan voorheen.

Hypochondrie komt vaker voor dan u misschien denkt. Wanneer u lijdt aan hypochondrie, heeft u het idee dat u een erge ziekte heeft. De angst die hypochondrie met zich meebrengt kan intens zijn en uw leven flink beïnvloeden. Ik kan u helpen van uw klachten af te helpen door middel van mijn werkende hypochondrie behandeling.

Hypochondrie behandeling

Doe de test om te weten of je last van hypochondrie hebt.


Wat is hypochondrie?

Sommige mensen hebben angsten die hun klachten en de beleving van deze klachten verergeren. Bij hypochondrie ervaart de persoon dusdanig veel angst over de staat van hun eigen gezondheid dat het hun leven beïnvloedt. De persoon gaat veel op zijn of haar lijf letten en ziet achter elke klacht een ernstige ziekte of een flinke kwaal. In de volksmond wordt een hypochondrie behandeling vaak lacherig weggezet, maar voor velen is het een serieuze en lastige conditie om mee te leven.

Gratis Download

PDF: De sleutels tot Genezing. 


De oorzaken en gevolgen

Hypochondrie valt dan ook daadwerkelijk onder het spectrum van angst- en dwangstoornissen. De angsten kunnen zo groot worden dat de persoon niet meer uit huis durft, de dokter niet vertrouwd of angstklachten gaat ervaren. Een hypochondrie behandeling kan helpen de klachten te verminderen. 

Hypochondrie wordt veroorzaakt door een programma in het primitieve verstand. Deze regelt dingen zonder erover na te denken, zoals uw hartslag, ademhaling en hongergevoel. Omdat dit primitieve brein werkt op automatismen, gaan gedachtes van angst en paniek over eventuele aandoeningen en ziekten maar moeilijk weg.

Een andere hypochondrie behandeling

Een andere gedachte tegenover deze angstige gedachtes zetten kan dus tijdelijk verlichting bieden, maar verlicht op termijn de klachten niet. Deze komen vaak toch gewoon weer om de hoek kijken – wat deze manier van hypochondrie behandeling niet duurzaam maakt. Het is zaak dit primitieve brein aan het werk te zetten. Door middel van een aantal heel specifieke oefeningen met jongleerballetjes kan het trauma wat in het brein vastgeroest ziet, ontladen van spanning en actie. De ervaring van het trauma wordt hiermee in stand gelaten, alleen de ongewenste gelinkte actie vervalt. Deze manier van hypochondrie behandeling werkt!

Meld je aan voor de introductie cursus

0 of 350
Option A
Option B

Ervaringen van klanten

"Wat heb ik het afgelopen jaar veel geleerd! Gnosis Therapie (nu Opperix) biedt zoveel! Gister herik nog wat energie uit mijn hoofd gehaald en voel me daarna een stuk beter! Zo fijn om dar geleerd te hebben en zelf iets te kunnen doen. Een zeer professionele en prettige praktijk!"

Jolien Sikkes

"Ik had door een eenmalige badtrip met spacecake last gekregen van depersonalisatieklachten. Toen ik bij Frank voor het eerst op consult was geweest en StressRelease oefeningen had gedaan, had ik voor het eerst iets gevonden dat eindelijk hielp. De verdere afspraken die ik met Frank had, hielpen mij tot ik er vanaf was. Verder vind ik dat Frank een mooie kijk op het leven heeft, hij geeft je inzichten en leert je met een bepaald beeld naar de wereld te kijken. Daardoor ben ik echt gegroeid. Ik kan ook iedereen die met bijv. dp klachten zitten aanraden om bij Frank langs te gaan. Ik kan nu ik deze review typ ook alleen maar met lof over Frank spreken en hem heel hartelijk bedanken!"

Anoniem

"Goede coaching. Komt snel tot de kern van het probleem en weet meer dan een gemiddelde therapeut."

Nick de Waard

Herstellen van hypochondrie: het kan!

Herstellen van hypochondrie is dus écht mogelijk met de juiste hypochondrie behandeling. Ik help jongeren van 16 tot 30 jaar met problemen als hypochondrie. Ook bied ik andere behandelingen, zoals een derealisatie behandeing of een dwangstoornis behandeling. Jongeren die zijn uitbehandeld komen bij mij terecht om hun oude leven weer terug op te pakken. In korte tijd en zonder extreem zware inspanning kan ik u van uw klachten af helpen. Ook last van hypochondrie? Herstel is mogelijk met de juiste hypochondrie behandeling! Neem contact met mij op voor meer informatie.

Wil je ook hulp bij het herstellen van hypochondrie?

Frank Godschalk

Over Frank

Rond zijn 20e leerde Frank dat de psychiatrie geen genezing biedt voor mensen met psychische klachten. Hij heeft zich erop gestort door eerst een opleiding Technische Natuurkunde te volgen. Daarvan was bekend dat het werkt.

Daarna is hij begonnen met studeren op alle vlakken die hij maar kon vinden om zo de oplossing te ontdekken. Pas toen hij zelf klachten kreeg als derealisatie begonnen de onderzoekingen tot resultaat te leiden. Door meten tot weten en experimenteren. Uiteindelijk kwamen er steeds snellere en effectievere oplossingen uit voort. De praktijk aan huis was geboren

Copyright - Operix 2022

>