Derealisatie Behandeling

Wil je echt genezen, snel en effectief?

Ik help jongeren van 16 tot 30 jaar met problemen als derealisatie klachten of uitbehandeld zijn als gevolg van psychische stress of bad trip zodat ze hun leven weer terug krijgen, sterker en gezonder dan voorheen.

Een derealiserende ervaring kan erg intens zijn. Misschien kunt u op het moment zelf niet echt woorden vinden voor wat u doormaakt, maar toch weet u dat er wat is. Episoden van derealisatie komen vaker voor dan dat men denkt, en hebben vaak aantoonbare oorzaken die terug te halen én te behandelen zijn. Wanneer u een of meerdere keren derealisatie heeft meegemaakt, hoeft u zich dan ook niet te schamen. Een derealisatie behandeling kan helpen de klachten te verminderen.

Derealisatie behandeling

Doe de test derealisatie om te weten of je derealisatie hebt.


Derealisatie uitgelegd

Derealisatie wordt vaak beschreven als een verstoring in het bewustzijn. Tijdens een episode kan de persoon zichzelf of zijn omgeving ervaren als onecht, afstandelijk of vervreemd. Omgevingsprikkels, zoals geluiden, visie en geuren, maar ook gesprekken met anderen komen minder goed binnen. De persoon ervaart een afstand tussen zichzelf en alles om zich heen, een afstand die fysiek kan voelen.

Voordat er een derealisatie behandeling kan worden aangeboden, moet de graad van de symptomen worden gemeten. Dat kan een hele klus zijn. De oorzaken van derealisatie, maar ook de symptomen verschillen van persoon tot persoon. Dit maakt een derealisatie behandeling er een die erg persoonsgericht is. Symptomen kunnen, buiten de vervreemding zelf, variëren van angst- en paniekaanvallen tot het gevoel hebben dat er iets mis met je is.

Gratis Download

PDF: De sleutels tot Genezing. 


Derealisatie behandeling: niet één plan

Zoals gezegd, kan een derealisatie behandeling variëren per persoon, omdat de symptomen en de onderliggende oorzaken dat ook doen. Vaak is er veel vaak nodig om te kunnen achterhalen waar de klachten vandaan komen. Praktijk leert dat dit vaak mentale problematieken zijn, als depressies, langdurige vermoeidheid of trauma. Maar ook drugsgebruik kan derealisatie veroorzaken.

Derealisatie behandeling

Tijdens een derealisatie behandeling wordt er vaak onderzoek gedaan naar de onderliggende triggers van de episodes. Als deze zijn ontdekt, kan eraan gewerkt worden. Tijdens de derealisatie behandeling wordt er bijvoorbeeld gewerkt aan de angstklachten van de persoon. Ervaring leert dat dit de symptomen van derealisatie al flink kan verminderen.

Ervaringen van klanten

"Wat heb ik het afgelopen jaar veel geleerd! Gnosis Therapie (nu Opperix) biedt zoveel! Gister herik nog wat energie uit mijn hoofd gehaald en voel me daarna een stuk beter! Zo fijn om dar geleerd te hebben en zelf iets te kunnen doen. Een zeer professionele en prettige praktijk!"

Jolien Sikkes

"Ik had door een eenmalige badtrip met spacecake last gekregen van depersonalisatieklachten. Toen ik bij Frank voor het eerst op consult was geweest en StressRelease oefeningen had gedaan, had ik voor het eerst iets gevonden dat eindelijk hielp. De verdere afspraken die ik met Frank had, hielpen mij tot ik er vanaf was. Verder vind ik dat Frank een mooie kijk op het leven heeft, hij geeft je inzichten en leert je met een bepaald beeld naar de wereld te kijken. Daardoor ben ik echt gegroeid. Ik kan ook iedereen die met bijv. dp klachten zitten aanraden om bij Frank langs te gaan. Ik kan nu ik deze review typ ook alleen maar met lof over Frank spreken en hem heel hartelijk bedanken!"

Anoniem

"Goede coaching. Komt snel tot de kern van het probleem en weet meer dan een gemiddelde therapeut."

Nick de Waard

Conclusie

Derealisatie is de sensatie dat u niet in contact staat met de wereld om u heen. Prikkels van buitenaf worden niet goed geregistreerd. Vaak wordt derealisatie veroorzaakt door mentale klachten als angst of depressie. Wanneer deze onderliggende klachten worden verholpen, vindt derealisatie ook minder plaats. Een derealisatie behandeling kan variëren van persoon tot persoon.

Wil je ook hulp bij het herstellen van derealisatie?

Frank Godschalk

Over Frank

Rond zijn 20e leerde Frank dat de psychiatrie geen genezing biedt voor mensen met psychische klachten. Hij heeft zich erop gestort door eerst een opleiding Technische Natuurkunde te volgen. Daarvan was bekend dat het werkt.

Daarna is hij begonnen met studeren op alle vlakken die hij maar kon vinden om zo de oplossing te ontdekken. Pas toen hij zelf klachten kreeg als derealisatie begonnen de onderzoekingen tot resultaat te leiden. Door meten tot weten en experimenteren. Uiteindelijk kwamen er steeds snellere en effectievere oplossingen uit voort. De praktijk aan huis was geboren

Copyright - Operix 2022

>