Angst paniek aanval behandeling

Wil je echt genezen, snel en effectief?

Ik help jongeren van 16 tot 30 jaar met problemen als angst paniek aanval klachten of uitbehandeld zijn als gevolg van psychische stress of bad trip zodat ze hun leven weer terug krijgen, sterker en gezonder dan voorheen.

Als je een angst- en paniekaanval hebt dan heb je zwetende handen en je staat vaak te trillen op je benen. Soms razen er ook duizenden gedachten doorje heen en weet je echt niet meer of je er nog uit komt. Hyperventilatie is ook een typische vorm van angstaanval. Je lichaam weet niet meer hoe die moet reageren op de spanning die niet weg kan. De angst- en paniekaanval behandeling is erop gericht om je lichaam de weg van ontlading van de spanning te leren ervaren. Door dit regelmatig te oefenen weet je lichaam hoe dit werkt en zal het vanzelf spanning ontladen wanneer dat nodig is.

Doe de test om te weten of je last van angst- en paniekaanvallen hebt.


Ontstaan paniekaanvallen

Heel vaak zijn angst- en paniekaanvallen veroorzaakt door een bad trip, maar komen soms pas veel later, soms pas na jaren, ineens naar boven. Sommige mensen krijgen al na een enkele keer drugs gebruik of na een narcose, angst- en paniekklachten.

Soms ontstaan de paniekaanvallen door dat je ergens mee zit en dit niet durft te vertellen. De spanning blijft dan oplopen en maakt je functioneren compleet onmogelijk. Zo heb ik eens iemand gesproken die dacht dat die misschien wel Homo was. Maar de gedachte eraan gaf hem paniekaanvallen. Zijn lichaam ging daardoor compleet in blokkering. Gelukkig was hij er zo vanaf toen eenmaal duidelijk was dat hij vast zat in zijn primitieve brein. Enkele oefeningen op de massagetafel maakte dat zijn primitieve brein het gevaar los liet en daarmee kon hij weer ademen. 

Gratis Download

PDF: De sleutels tot Genezing. Angst- en paniekaanvallen behandeling

We starten met eenvoudige oefeningen die je helpen om het continue proces van denken te verminderen. Je komt zo meer in je lichaam te zitten en minder in je hoofd. Deze oefening leer je in de cursus en doe je elke ochtend 5 minuten als je je bed uitstapt. Tijdens deze oefening ga je voelen waar spanning in je lichaam zit. Deze spanning is vaak de oorzaak van je angst- en paniekaanval. Op het moment dat je deze spanning hebt opgedaan stond je onder hoge stress. Je hebt deze stress nooit kunnen ontladen. Als je een angst- en paniekaanval hebt, komt deze stress spontaan naar boven. Je kan de spanning er eenvoudig uithalen met onze combinatie van bewegen en voelen.

Eerst vragen we je wat je voelt. Dus hoe warm of koud is het, hoe zwaar, is het een hard of zacht ding etcetera. Dan maak je een T met je armen. Dan ga je langzaam naar de spanning toe met je handen alsof je die wilt vastpakken. Dan pak je de spanning vast alsof het een pepermolen is. Je draait er even mee om alle spanning te vermalen en dan ruk je het uit je lichaam. Daarna leg je de spanning naast je neer. Daarna leg je één hand op je buik en de andere bij je spanning en dan trek je die eruit. Na een keer of drie ben je daarmee klaar en dan wissel je van hand. Eenvoudiger kan het echt niet zijn. 

Meld je aan voor de introductie cursus

0 of 350
Option A
Option B

Ervaringen van klanten

"Wat heb ik het afgelopen jaar veel geleerd! Gnosis Therapie (nu Opperix) biedt zoveel! Gister herik nog wat energie uit mijn hoofd gehaald en voel me daarna een stuk beter! Zo fijn om dar geleerd te hebben en zelf iets te kunnen doen. Een zeer professionele en prettige praktijk!"

Jolien Sikkes

"Ik had door een eenmalige badtrip met spacecake last gekregen van depersonalisatieklachten. Toen ik bij Frank voor het eerst op consult was geweest en StressRelease oefeningen had gedaan, had ik voor het eerst iets gevonden dat eindelijk hielp. De verdere afspraken die ik met Frank had, hielpen mij tot ik er vanaf was. Verder vind ik dat Frank een mooie kijk op het leven heeft, hij geeft je inzichten en leert je met een bepaald beeld naar de wereld te kijken. Daardoor ben ik echt gegroeid. Ik kan ook iedereen die met bijv. dp klachten zitten aanraden om bij Frank langs te gaan. Ik kan nu ik deze review typ ook alleen maar met lof over Frank spreken en hem heel hartelijk bedanken!"

Anoniem

"Goede coaching. Komt snel tot de kern van het probleem en weet meer dan een gemiddelde therapeut."

Nick de Waard

Conclusie

Een belangrijke spier die emotie (en dus ook angst) vasthoudt, is de Psoas spier aan de binnenkant van je rug. Wanneer we laag in onze rug pijn hebben, is dat deze spier die we voelen. Omdat deze spier zo diep in onze rug zit, kunnen we deze spier niet masseren. Wel kunnen we deze spier ontladen door oefeningen te doen. Een eenvoudige en effectieve methode voor het ontladen van de Psoas spier is met Stress Release. Hierdoor neemt je spanning af en nemen de klachten ook af. Bij de stressrelease methode hoef je niet vooraf allerlei zware oefeningen te doen. Je kan na drie keer de voor oefeningen gedaan te hebben, meteen gaan liggen en trillen. Ook dit gaan we uitleggen in de cursus.

Angst Paniek aanval behandeling

Middenrif spier

Angst Paniek aanval behandeling

Psoas spier

Wil je hulp bij het herstellen van angst paniek aanvallen?

Frank Godschalk

Over Frank

Rond zijn 20e leerde Frank dat de psychiatrie geen genezing biedt voor mensen met psychische klachten. Hij heeft zich erop gestort door eerst een opleiding Technische Natuurkunde te volgen. Daarvan was bekend dat het werkt.

Daarna is hij begonnen met studeren op alle vlakken die hij maar kon vinden om zo de oplossing te ontdekken. Pas toen hij zelf klachten kreeg als derealisatie begonnen de onderzoekingen tot resultaat te leiden. Door meten tot weten en experimenteren. Uiteindelijk kwamen er steeds snellere en effectievere oplossingen uit voort. De praktijk aan huis was geboren

Copyright - Operix 2022

>